diumenge, 15 d’abril del 2012

Compromís per l'Empordà 2011: conclusions de les II Jornades "L'Empordà, el paisatge com a actiu econòmic"

Aquest dissabte s'han presentat a Empúries les conclusions de les II Jornades "L'Empordà, el paisatge com a actiu econòmic". L'acte conduït per Santi Coll, ha comptat amb les intervencions de l'Alcalde de l'Escala, Estanis Puig que ha donat la benvinguda; Pere Gifre, president de l'Institut d'Estudis Empordanesos, explicant el sentit de les Jornades; Joan Armangué com a director presentant les conclusions i el Director Gral. de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, Joan Pluma, ha tancat l'acte.

Les Jornades han estat organitzades per l'Institut d'Estudis Empordanesos, Associació Via Pirena i Setmanari de l'Alt Empordà.


Com a cloenda de la jornada, els assistents han fet  una visita-guiada, a càrrec del Dr. Quim Tremoleda, arqueòleg-conservador del MAC-Empúries, a l'Esculapi, la millor escultura clàssica trobada a la Mediterrània occidental.

L'acte ha comptat amb l'assistència d'una representació de la societat empordanesa dels àmbits de l'economia, la cultura i la universitat, territori, comunicació i institucions públiques, juntament amb els organitzadors i ponents de les Jornades.


(fotografies de Josep Mª Dacosta)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada