dijous, 21 de març del 2013

Et trobarem a faltar

Amb la mort d'Agustí Vehí, Figueres ha perdut a un home bo, un home culte, un gran servidor públic, amb una gran lleialtat a la institució municipal, defensor, per davant de tot, del bé comú i l'interès general al servei de la ciutat i de la ciutadania.
 
A la meva etapa com alcalde, la seva professionalitat com a sots-inspector, amb una sòlida formació i una gran capacitat intel.lectual, primer al costat de l'Intendent Francesc Rojo, després de l'Inspector Josep Mª Riera, va ser d'una inestimable ajuda i va contribuir a construir un cos policial modern i preparat per afrontar els reptes d'una ciutat i d'una societat canviant. La seva col.laboració va anar més enllà del propi Cos de la Guàrdia Urbana amb una disponibilitat total al servei de la municipalitat.
 
L'Agustí Vehí deixa una gran petjada a la ciutat; per això, la seva mort no només es plorada pels seus companys, pels treballadors municipals, pels alcaldes i regidors que vàrem tenir la sort de comptar amb la seva col.laboració, sinó, també, per molts ciutadans i ciutadanes. De les moltes mostres d'estima envers la seva persona, citar la de l'equip de la Biblioteca Fages de Climent que jugant amb el títol d'un seu relat, també un brillant escriptor, li dediquen aquestes paraules: Aquesta nit, Agustí, a Figueres no ha sortit el sol. Et trobarem a faltar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada