dilluns, 9 d’abril del 2012

Nou llibre: Figueres en positiu. Pensaments i reflexions del dia de demà

Aquesta setmana arriba a les llibreries el meu nou llibre, "Figueres en positiu. Pensaments i reflexions del dia de demà", editat per Edxs Edicions, amb pròlegs de Santi Coll i Berta Maspoch i epíleg de Carles Arbolí.

El llibre es divideix en quatre parts: “Figueres, la ciutat és la seva gent”; “Figueres, d’un temps, d’una ciutat”; “Figueres i l’Empordà, vers un projecte comú” i “Figueres, el dia de demà. I ara què?”.
El llibre recull un conjunt de pensaments i reflexions sobre Figueres i l’Empordà, escrits entre 2007 i 2011, tot plegat, reunits en aquest llibre Figueres en positiu”, que no és un balanç d’una etapa municipal (1995-2007), amb tots el seus èxits i fracassos, errors i encerts; però no defuig la reivindicació d’un important llegat municipal i, alhora, una mirada sobre el futur, plantejant preguntes i donant respostes, a partir d’un full de ruta basat en les infraestructures i la formació, i defensant, a l’àmbit institucional i cívic, tant a Figueres com a l’Empordà, és temps de sumar per a construir un projecte comú, un projecte compartit per a tots, I en l’àmbit més polític, és temps de sumar per a la construcció d’una nova alternativa de centreesquerra a Figueres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada