divendres, 6 de juliol del 2012

Santi Vila i Joan Armangué protagonistes de la propera xerrada al Celler Espelt: “Figueres en positiu»

L’Espai d’Art del Celler Espelt, a Vilajuïga, serà l’escenari el proper dijous, dia 12 de juliol, a partir de les vuit del vespre, d’una nova xerrada-tertúlia, que en aquesta ocasió comptarà amb l’actual alcalde de Figueres, Santi Vila i l’exalcalde Joan Armangué. Aquesta xerrada es realitzarà a l’entorn del llibre «Figueres en positiu. Pensaments i reflexions del dia de demà» de Joan Armangué, editat per Edxs Edicions, amb pròlegs de Santi Coll i Berta Maspoch i epíleg de Carles Arbolí.



Vila i Armangué compartiran plegats un acte públic parlant sobre Figueres

Després de la seva presentació a Figueres, la passada Diada de Sant Jordi, aquest és el segon acte públic amb motiu de la publicació del llibre. Un acte en format tertúlia amb Santi Vila i Joan Armangué. Un acte que neix d’una conversa entre els darrers dos alcaldes de Figueres, -el mateix dia de la presentació del llibre-, sobre la possibilitat de compartir plegats un acte públic parlant sobre Figueres. Un diàleg entre l’anterior i l’actual alcalde de Figueres parlant i reflexionant sobre la Ciutat en el marc del Celler Espelt, de Vilajuïga, i amb el paisatge de fons de la plana empordanesa.

El llibre es divideix en quatre parts: “Figueres, la ciutat és la seva gent”; “Figueres, d’un temps, d’una ciutat”; “Figueres i l’Empordà, vers un projecte comú” i “Figueres, el dia de demà. I ara què?”.

El llibre recull un conjunt de pensaments i reflexions sobre Figueres i l’Empordà, escrits entre 2007 i 2011, tot plegat, reunits en aquest llibre Figueres en positiu”, que no és un balanç d’una etapa municipal (1995-2007), amb tots el seus èxits i fracassos, errors i encerts; però no defuig la reivindicació d’un important llegat municipal i, alhora, una mirada sobre el futur, plantejant preguntes i donant respostes, a partir d’un full de ruta basat en les infraestructures i la formació, i defensant, a l’àmbit institucional i cívic, tant a Figueres com a l’Empordà, és temps de sumar per a construir un projecte comú, un projecte compartit per a tots, I en l’àmbit més polític, és temps de sumar per a la construcció d’una nova alternativa de centreesquerra a Figueres.

L’acte del proper dijous, 12 de juliol, és obert al públic en general i es clourà amb un tast de vins del celler empordanès.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada